top of page
Οι Υπηρεσίες και τα προϊόντα μας | Onesoft

Οι υπηρεσίες & τα προϊόντα μας

Η Onesoft παρέχει καινοτόμες λύσεις πληροφορικής χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής που προσφέρουν καινοτόμες επιχειρηματικές λύσεις.

Μέσω της πρόσβασης στα κορυφαία προϊόντα της εταιρείας μας, των τεχνικών υπηρεσιών, του marketing, του Business Intelligence (BI) και της υποστήριξης πωλήσεων, η εταιρεία μας παρέχει λύσεις με τους πόρους που είναι απαραίτητοι για την επιτυχία στη σύγχρονη οικονομία. 

Onesoft Business
Onesoft Business

Το λογισμικό Onesoft|Business αναλαμβάνει πλήρως τη διαχείριση και οργάνωση μιας Ασφαλιστικής Επιχείρησης.

Onesoft Focus

Δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά όλης της παραγωγής, επιλέγοντας ένα από τα διαθέσιμα dashboards της πλατφόρμας.

Onesoft Focus
Digital Marketing | Onesoft

Digital Marketing

 

Ολοκληρωμένες λύσεις marketing και digital marketing, που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Business Intelligence Analytics 

Το BI είναι ένα σύνολο διεργασιών, τεχνολογιών και εργαλείων που χρησιμοποιούνται για να μετατρέψουν τα δεδομένα σε χρήσιμες πληροφορίες και γνώση, ώστε να βελτιωθεί η λήψη αποφάσεων στις επιχειρήσεις.

BI Business Intelligence | Onesoft
Εκπαίδευση | Onesoft

Σεμινάρια & Εκπαίδευση

Ειδικά σχεδιασμένες εκπαιδευτικές ενότητες οι οποίες προσφέρουν τα απαραίτητα εργαλεία και τις γνώσεις για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της ψηφιακής εποχής.

Onesoft | Business

Τo Onesoft |Business είναι ολοκληρωμένο λογισμικό διαχείρισης στο χώρο της Ιδιωτικής Ασφάλισης το οποίο παρέχει όλες τις εργασίες που χρειάζονται για την οργάνωση της Ασφαλιστικής Επιχείρησης.

Χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες του Onesoft|Business καλύπτετε όλες τις ανάγκες της ασφαλιστική αγοράς που δημιουργούνται σε ένα ολοένα και πιο απαιτητικό κλάδο.

Διαχείριση πελατολογίου

Ολοκληρωμένη εφαρμογή διαχείρισης πελατολογίου, προσέλκυσης νέων πελατών (ραντεβού, τηλεφωνικές κλήσεις, αποστολή απλού και ομαδικού sms, υποχρεώσεις - εργασίες).

 

BridgeIT

Γεφύρωση με τις ασφαλιστικές εταιρίες ξεχνώντας τη χρονοβόρα χειροκίνητη εργασία. Εισαγωγή δεδομένων Ασφαλιστικών εταιριών και όλη η διαδικασία χωρίς επιπλέον κόστος για την επιχείρησή σας.

 

Προμήθειες

Δημιουργία δέντρου υπαγωγής και καταχώρηση προμηθειών. Ενημέρωση εισερχόμενης και εξερχόμενης προμήθειας.

 

Reporting

Άμεση εικόνα για συμβόλαια ανά είδος κίνησης, με διαφορετική διάρκεια, συμβόλαια συνεργατών, ληξιάρια, ανεξόφλητες εκδόσεις. Οικονομικά όπως ανείσπρακτα, εισπραγμένα, ανεξόφλητα, χρεώσεις, κατάσταση παραγωγής, παραγωγή συνεργατών.

 • Διαχείριση των ηλεκτρονικών αρχείων των πελάτων, συνεργατών, ασφαλιστικών εταιριών και υποψήφιων πελάτων

 • Μεμονωμένη ή Μαζική Αποστολή sms σε πελάτες σας ή αποστολή mail.

 • Δημιουργία δραστηριοτήτων με βάση τις ανάγκες του γραφείου σας.

 • Εξόφληση συμβολαίων

 • απόδοση και πληρωμή προμηθειών στους συνεργάτες αλλά και στο γραφείο σας

 • πληρωμή συμβολαίων στις ασφαλιστικές

 • κλείσιμο ταμείου

 • Διαχείριση τραπεζικών Συναλλαγών

 • Διαχείριση εξόδων

 • Διαχείριση πλαφόν Πληρώνω-Τυπώνω

 • Έλεγχος Πινακίων Παραγωγής

Onesoft Business
Onesoft Business logo
Focus

Onesoft | Focus

Ανακάυψε έναν κόσμο γεμάτο οφέλη με τη νέα online πλατφόρμα Onesoft|Focus

 

Δυναμικά Dashboards

Δες αναλυτικά τα χαρακτηριστικά όλης της παραγωγής σου, επιλέγοντας ένα από τα διαθέσιμα dashboards της πλατφόρμας.

 

Προσωπικές Καταστάσεις

Δες την παραγωγή σου όπως δεν την έχεις δει ξανά!
Φτιάξε το δικό σου report  με τη μορφή που θέλεις, αποθήκευσε το, μοίρασέ το με ένα click. 

 

Στατιστικά & Αναλύσεις
Διαχειρίσου το πελατολόγιό σου, βρες τις οφειλές συμβολαίων και στείλε ειδοποιήσεις πληρωμών.

 

Έχεις ανάλυση των παραγωγικών στοιχείων για εσένα και τους συνεργάτες σου, με δυναμικά dashboards και συγκεντρωτικούς πίνακες, ενώ ταυτόχρονα έχεις πλήρη εικόνα και έλεγχο των δεδομένων σου ανά πάσα στιγμή από το κινητό ή το tablet!

Onesoft Focus logo
Marketing

Digital Marketing

Η Onesoft και η UNIQUE marketing & development Consulting συνεργάζονται για να σας προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις marketing και digital marketing, που θα αναδείξουν την επιχείρησή σας.

Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία της onesoft στην ανάπτυξη λογισμικού και την εξειδίκευση της UNIQUE στο marketing και την επικοινωνία, μπορούμε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε εξατομικευμένες στρατηγικές, που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τους στόχους της κάθε επιχείρησης.

Είτε θέλετε να δημιουργήσετε ή να βελτιώσετε την ιστοσελίδα σας, να αυξήσετε την παρουσία σας στα social media, να βελτιστοποιήσετε τη θέση σας στις μηχανές αναζήτησης, να διοργανώσετε online ή offline εκδηλώσεις, να διαφημίσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, ή να αναπτύξετε μια ολοκληρωμένη καμπάνια marketing, εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Μερικές από τις προσφερόμενες υπηρεσίες marketing είναι:

 • Σχεδιασμός και υλοποίηση στρατηγικών marketing και επικοινωνίας

 • Σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστοσελίδων

 • Σχεδιασμός και υπλοποίηση ενεργειών email marketing

 • Διαχείριση social media και δημιουργία περιεχομένου

 • Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) και διαφήμιση μέσω Google Ads

 • Branding (π.χ Δημιουργία λογοτύπου, εταιρικής ταυτότητας, εντύπων κλπ)

 • Έρευνα αγοράς, ανάλυση ανταγωνισμού και στόχευση κοινού

 • Οργάνωση online και offline εκδηλώσεων, webinars, workshops κ.λπ.

 

Θέλετε να δώσετε ώθηση στην επιχείρησή σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ας συζητήσουμε πώς μπορούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις marketing.

BI

Business Intelligence​

 

Η συνεργασία της Οnesoft και της Precognize προσφέρει ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις που συνδυάζουν τη δυναμική των προϊόντων της Onesoft με την εμπειρία και την τεχνογνωσία της precognize στον τομέα του BI. Με αυτόν τον τρόπο, οι εταιρίες μπορούν να βελτιώσουν τη λήψη αποφάσεων, να αυξήσουν την αποδοτικότητα και να εκμεταλλευτούν νέες ευκαιρίες στην αγορά.

 

Η Precognize είναι μια εταιρία συμβούλων επιχειρήσεων που παρέχει λύσεις Business Intelligence (BI), δηλαδή μετατρέπει τα δεδομένα των πελατών σε χρήσιμες πληροφορίες που σαν στόχο έχουν τη λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων, τη βελτίωση των επιδόσεων, την αύξηση των εσόδων κλπ

Μερικά οφέλη που θα έχουν οι εταιρίες οι οποίες θα μας εμπιστευτούν στο Business Intelligence είναι:

 • Να μπορούν να αξιοποιήσουν τα δεδομένα που συλλέγουν και να τα μετατρέψουν σε πλούσια και εύκολα κατανοητά γραφήματα, αναφορές και dashboards που βοηθούν στη λήψη αποφάσεων.

 • Να μπορούν να προσαρμόζουν τα εσωτερικά τους συστήματα στις ειδικές απαιτήσεις και τις αλλαγές της αγοράς, χωρίς να χρειάζονται μεγάλες επεμβάσεις και κόστη.

 • Να μπορούν να βελτιστοποιήσουν τη σχέση με τους πελάτες, τους συνεργάτες και τους ανταγωνιστές, μέσω της πρόβλεψης των αναγκών, των τάσεων και των ευκαιριών που προκύπτουν από την ανάλυση των δεδομένων.

 

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το BI στην επιχείρησή σας και να επωφεληθείτε από τη συνεργασία των Precognize και Onesoft, επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας προσφέρουμε μια δωρεάν αξιολόγηση των αναγκών και των δυνατοτήτων σας.

Training

Σεμινάρια & Εκπαίδευση

Η Onesoft , πρωτοπόρος στον τομέα της πληροφορικής, της ψηφιακής εκπαίδευσης και απόκτησης digital skills.

 

Στην εταιρεία μας, αφιερώνουμε την εμπειρία μας και τις γνώσεις μας για να προσφέρουμε υψηλού

επιπέδου εκπαιδευτικά προγράμματα λογισμικού. Ανεξαρτήτως αρχικού επιπέδου σας, σας προσφέρουμε ένα πλούσιο φάσμα μαθημάτων για να αναπτύξετε τις ψηφιακές δεξιότητές σας και να εξελιχθείτε επαγγελματικά.

 

Οι ειδικά σχεδιασμένες σεμιναριακές διαδικασίες μας σας εξοπλίζουν με τα απαραίτητα εργαλεία και γνώσεις για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της ψηφιακής εποχής. Μάθετε να χρησιμοποιείτε τα πιο σύγχρονα λογισμικά και εφαρμογές, καθώς και να αναπτύσσετε προγράμματα και εφαρμογές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

 

Επιπλέον, η ομάδα μας εξειδικεύεται στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις που θα βελτιστοποιήσουν την παρουσία και την ορατότητα της επιχείρησής σας στον κόσμο του διαδικτύου. Εξερευνήστε τις προηγμένες τεχνικές SEO, τον κόσμο των social media, και τον σχεδιασμό ιστοσελίδων που εντυπωσιάζουν.

 

Η αποστολή μας είναι να καθοδηγήσουμε τους πελάτες μας στην επίτευξη των στόχων τους, Bασιζόμενοι στην ποιότητα, την καινοτομία και την αφοσίωσή μας στην υψηλή προδιαγραφή των υπηρεσιών μας. Είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε σε κάθε βήμα του ταξιδιού σας προς την επιτυχία.

 

Η Onesoft διαθέτει έμπειρους και εξειδικευμένους trainners, που μπορούν να σας καθοδηγήσουν και να σας υποστηρίξουν στην εκμάθηση των τεχνολογιών και των digital skills που χρειάζεστε για να ανταποκριθείτε στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς. Η αποστολή μας είναι να καθοδηγήσουμε τους πελάτες μας στην επίτευξη των στόχων τους, βασιζόμενοι στην ποιότητα, την καινοτομία και την αφοσίωσή μας στην υψηλή προδιαγραφή των υπηρεσιών μας. Είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε σε κάθε βήμα του ταξιδιού σας προς την επιτυχία.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για τα προγράμματα εκπαίδευσης λογισμικού, τις ψηφιακές δεξιότητες και τις υπηρεσίες μας στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ.

 

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για περισσότερες πληροφορίες.

Θα χαρούμε να σας προτείνουμε λύσεις για θέματα τεχνολογίας που σας απασχολούν.

Επιλέξτε Προϊόν / Υπηρεσία

Thanks for submitting!

Offer
bottom of page